SPANS SAUNA NOVI SAD

PRIJATAN AMBIJENT, VRHUNSKA USLUGA, STRUČNO OSOBLJE
Saune se koriste širom sveta za poboljšanje zdravlja, za uživanje i opuštanje. Preznojavanje tela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni, oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta telo od napetosti i organizam od stresa. Boravak u sauni učiniće da se osećate zdravije i poletnije. Prve efekte saune videćete na koži.
Obilno znojenje čisti kožu bolje od bilo kojeg drugog sredstva. Ono otvara pore i omogućuje da odumrle ćelije i nečistoće koje su duboko u koži izađu na površinu. Poboljšava se cirkulacija, tako da koža dobija zdravi sjaj, bolji tonus i elastičnost.

ZA OPUŠTANJE NAPETOSTI U MIŠIĆIMA, TOPLOTA JE DIREKTNA POMOĆ.

KORIŠĆENJE SAUNE NAKON TEŽEG FIZIČKOG RADA JE EFIKASAN NAČIN ZA ČUVANJE OD UPALE MIŠIĆA.

SPANS sauna SPANS sauna SPANS sauna SPANS sauna SPANS sauna

SAUNA - NAČIN UPOTREBE

Sauna je neizostavni deo naše wellness ponude. Od našeg osoblja uvek ćete dobiti savete o korišćenju saune tako da ne dozvolite da Vas plaše pričama o njenoj potencijalnoj štetnosti. Od saune zaista možete da imate neverovatno blagotvoran uticaj naopšte stanje organizma. Zaista postoje određene kategorije, ljudi, pacijenata za koje sauna nije, kao što su: trudnice, srčani, bubrežn i ikardivaskularni bolesnici. Zato mi postojimo, ne samo da Vam pružimo mogućnost i parnog tretmana u njoj, veći da Vas posavetujemo za koji wellness ili spa tretman da se opredelite i koji će baš Vama da prija i da da najpozitivnije efekte.